Historia

Salong Adam & Eva är ett mindre företag där kunden och relationen är i centrum. År 1984 slog grundaren Rose-Marie Alm up portarna till salongen som då låg på Bankvägen 1C. Kvalité, kreativitet och det personliga mötet var de hörnstenar som resulterade i den höga servicenivå som fortfarande utgör företagets grund.

I samband med ombyggnationerna i Skultuna 2003 flyttade salongen till nya, ljusa och luftiga lokaler på Krongjutarvägen 16. När de nya lokalerna planerades lades fokus på att skapa en modemedvetenhen, varm och välkomnande miljö. Tanken var och är fortförande att salongen ska fungera som en oas och energi givare där kunden är i centrum. Målet är att varje kund ska känna sig välkommen, stressa ner och slappna av.

Vision

När en kund lämnar vår salong ska vi ha gjort vårt yttersta, genom att möta varje enskild kunds önskningar, för att denna ska lämna salongen med en ökad självkänsla och ett inre välbefinnande.

Om Grundaren

Rose-Marie Alm avslutade frisörutbildning i Västerås 1978. Efter att ha jobbat som frisör i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna startade hon sedan sin första salong i Skultuna. Salong Adam & Eva.

Rose-Marie har alltid värderat salongens service som den viktigaste konkurrensfaktorn. De tre hörnstenarna kvalité, kreativitet och det personliga mötet har därför alltid vart en viktig del i verksamheten.

För att kunna erbjuda kunder de nyaste trenderna på en marknad som är under ständig utveckling arbetar Rose-Marie aktivt med att fördjupa och bredda yrkeskunnandet genom deltagande i flera frisyrvisningar och utbildningar. Stor erfarenhet och bred kunskap har lett till att hon bemästrar de flesta tekniker. Färg och klipp är dock de två specialiteter som grundaren brinner lite extra för.

Grundarens ord

Hej på er.

Snart 43 år sedan38 år i branschen och visst ändrar sig saker och ting. Från lagda lockar, permanenter och hockeyfrillor till avancerade uppsättningar och hyllklippningar och nu tillbaka till lagda lockar och retro igen.  Ständig förändring är kul, yrket som frisör blir på det viset ett kreativt yrke med evigt nyskapande. Forskare säger att vi personer blir bättre och bättre på saker som vi har mycket erfarenhet och rutin kring. Och vist är det så efter 38 år i branschen så kan jag fixa det mesta, dock älskar jag när jag får möjligheten att göra något helt nytt och banbrytande.

Jag har många stamkunder vilket jag tycker är otroligt smickrande. Jag vet att några av er är oroliga att jag en dag ska lägga av och lämna er i sticket, till er vill jag bara säga att ni inte behöver oroa er än på ett tag. Det här yrke är för kul.

Salong Adam och Eva har nu funnits i 38 år och äntligen har det blivit ettor och nollor av det hela. Jag vill tacka alla befintliga kunder och även passa på att hälsa nya kunder välkomna till Salong Adam och Eva. En salong, en oas.

Hälsningar
Rose-Marie Alm