GruppFRIL

HÅROLOGIKONCEPTET

Hårologi betyder läran om håret. Med kunskap har vi möjlighet att påverka hårets och hudens naturliga funktioner
Ett sunt hår er ett vackert hår. De flesta av Hårologis vårdande produkter verkar på djupet. där hårstråets livsviktiga struktur (cortex) finns. Samtidigt uppnås en välbalanserad hårbotten utan negativ påverkan på håret. Det centrala i Hårologi konceptet är den holistiska och individuella synen på människor. Denna insikt möjliggör förståelsen av sambandet mellan hår, hud och näring.
Det är därför kombinationen av kosttillskott och individuellt anpassade produkter är essentiellt i vår strävan efter vackert hår.

Varför en Hårolog?

Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet jag som Hårolog. Jag har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hårologen studerar håret och hårbottnen och vi gör ett hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar. De produkter du köper med dig hem blandar vi här med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som vi Hårologer är ensamma om.

Du får specialistservice

Förutom hårtest och skräddarsydda produkter får du självklart också en proffsig klippning och styling. Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår – fråga din oss!

Läs mer om Hårologi